OM OSS

Parkalleen 12 var en liten drøm som endelig ble til denne fine klinikken en vinterdag i 2012. Nina ble ferdig sykepleier i 2012 og startet den samme høsten på kurs i regi av Allergan, leverandør av Juvederm og Vistabel. Siden den gang har det blitt en hel masse med kurs, seminarer, fagdager og workshops i regi av Allergan og Nina er oppdatert i de mest aktuelle teknikker som er i dag. 
I 2014 tok Nina utdanningen Hudpleie for sykepleiere på Senzie Akademiet, høyskolen i Drammen. Dette var for å øke forståelsen for hudsykdommer, hudens oppbygging og ulike hudbehandlinger. Interressen for hud og hudsykdommer/tilstander økte og siden den gang har Nina avansert og økt kunnskapsnivået ved å kurse seg hos Beauty Technology som blant annet fører Dermapen, MeLine og Inno Aesthetics.
I dag hjelper Nina både unge og voksne med problematikk vedrørende hud, foryngende injeksjonsbehandlinger og med å opprettholde en generell sunn hudhelse. 

Hos oss i Parkalleen 12 er vi opptatt av en tett og personlig oppfølging, behandlinger som er skreddersydd hver enkelt og at du som gir oss denne tilliten er i trygge hender. 
Velkommen til oss! 

shop image