Om Dermapen™En behandling med Dermapen er utrolig effektivt i seg selv, men jeg har satt sammen ulike kombinasjonsbehandlinger for å optimalisere resultatene. Disse kombinasjonsbehandlingene er mine signaturbehandlinger og er skreddersydd hver enkelt pasient og dens hudproblematikk.
Pakkene er satt sammen av flere behandlinger og består av peeling, mesoterapi, dermapen, peptidemaske og LED-lys. Resultatene er fantastiske!
Hudproblematikk jeg jobber med her er så mangt. Dette kan være akne, arr etter akne, pigmenteringer, urenheter og grov hud, solskadet og tykk hud eller anti-age og generell hudforbedring.
Videre nedover kan du lese om teknologien bak Dermapen og hvordan denne fungerer. 
Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis.
Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel. 

 

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader. 
Dermapen™ bruker også engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen. 
 

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. 

 
Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?


Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

 

Er behandlingen smertefull?


Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri. 

 

Er det noe nedetid etter behandling?


Generelt sett, nei. Men du kan oppleve å rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier. Vi fører en god BB-krem fra ME-Line som passer ypperlig til dette formålet. 
Ellers skal du ikke trene de neste 24 timene og ikke bruke makeup de neste 24 timene. 
 
BESTILL DIN TIME I DAG
Du fortjener det lille ekstra i hverdagen, bestill en time i dag!

KONTAKT OSS
Epost: ninael@live.no
Tlf: +47 959 98 111
Add: Parkalleen 12,
2000 Lillestrøm
FACEBOOK
INSTAGRAM