Hva er Green Peel®

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialisert i aldring og allergi. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende

Green Peel – The it verden over

Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. 

Huden styrkes på inn -og utsiden 

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe hudbarrieren.  Derfor kan vi bruke  peelingen selv på en sensitiv hud. Kunder som ikke tåler syrer er lettet over å kunne ta en ‘så’ effektiv behandling. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere.  


En hud i balanse

Jevnlige treningsøkter med Green Peel®  sammen med tilpassede hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sunn mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse. 

Metoden gir forbedringer på:
Redusert spenst og elastisitet - rynker og linjer - slapp hud - store porer - acne og uren hud - ujevn hudtone - solskadet hud - grå og gusten hud

Hvorfor?

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. En  svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst og gir synlig bedring på akne, arr og store porer.
Den mykeste peelingen; Green Peel®Fresh Up er en populær «partypeel». Huden får en herlig glød i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. De dypere peelingene, Green Peel® Energy og Green Peel® Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker.
Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel®  er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden.

Hvordan

Peelingen består av 10 ulike urter. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Alle styrkene gir en unik glød samtidig som en kjenner at huden stimuleres i flere dager etterpå.
 
Green Peel® Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. 60 min Kr 1100,-. + for sensitiv hud hjemme kit med 3 produkter kr 595,-
 
Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min kr 1200,- + kjøp av et hjemmekit med tre nødvendige produkter kr 595,-
 
Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. 2 timer a 60min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500,- + kjøp av 5 hjemme produkter.

Når anbefales Green Peel?

 1. Ved rynker og slapp hud
 2. Arr
 3. Uren og tilstoppet hud
 4. Pigmenteringer
 5. Ujevn hudtone
 6. Forebygge aldring
 7. Øke kollagen produksjonen
 8. Ved store porer og grov hud
 9. Ved gusten og grå hud
 10. Kroppsbehandling
 11. Strekkmerker
 12. Slapp hud ol.
Denne behandlingen er utviklet for en sensitiv hudtype og tåles derfor godt av de fleste.
BESTILL DIN TIME I DAG
Du fortjener det lille ekstra i hverdagen, bestill en time i dag!

KONTAKT OSS
E-post:
ninael@live.no
Telefon:
+47 959 98 111
Addresse:
Parkalleen 12,
2000 Lillestrøm
FACEBOOK
INSTAGRAM