Soft Facelift - Volumbyggede behandling

Man kan med alderen føle at nedre del av ansiktet er slapt og gir hele ansiktet et trett og uopplagt blikk. Fylden man tidligere hadde i øvre del av ansiktet har sunket med alderen og dermed blitt flyttet til nedre del. Med alderen kan man også oppleve og få en mer benete struktur, uten den ungdommelige fylden i kinnbein og kinn. Dette kan også komme med sykdom og/eller vekttap. Riktig behandling med en passende filler gir en myk form for ansiktsløft, man vil oppleve at ansiktet er forynget med flere år og at de runde, myke kinnbena man en gang hadde kommer til syne igjen.
Et ungt og friskt ansikt har et naturlig hjerteformet ansikt, men med alderen blir hjertet snudd opp ned, slik at man ser at tyngden er i nedre del. Dette kan man ved hjelp av filler endre på. 

 

Volum i hake

Volum i kinnben


Yngre mennesker kan oppleve og ha en formløs ansiktsform og med en passende filler kan man bygge opp kinnbein slik at man får et hjerteformet ansikt, med fylde på øvre del av ansiktet. 
 
Fillere man bruker til disse områdene gjenoppretter volumtap i ansiktet og konturerer. Vanlige behandlingsområder er tinning, kinn, kjeve og hake. Resultater varer opptil et år.

 

Bilde fra Teosyal.no

BESTILL DIN TIME I DAG
Du fortjener det lille ekstra i hverdagen, bestill en time i dag!

KONTAKT OSS
Epost: ninael@live.no
Tlf: +47 959 98 111
Add: Parkalleen 12,
2000 Lillestrøm
FACEBOOK
INSTAGRAM