Hudbehandlinger

P12: IPL Photo-Facial

Fantastisk behandling for hudtilstander som Couperose/ sprengte blodkar, Rosacea og pigmentflekker/solskader . Behandlingen gir en flott hudforbedring og bedrer også arr, porer og  hudoverflate. Kan brukes som del i en antiage-protokoll i kombinasjon med et hjemmeprogram. Behandlingen gjøres med 2-4 ukers mellomrom, alt mellom 1-6 behandlinger er vanlig. Man skal ikke oppholde seg i solen, være gravid eller ammende under behandlingsforløpet. 

  • P12: IPL Photo-Facial Pris kr 2900

P12: MesoFix

Signatur GLOW behandling. Lett pensling kombinert med mesoterapi med antioxidanter som gir max glød og fukt.
  • P12: MesoFix Pris kr 1990

P12: PartyFiX

Denne quick fix multitasker behandlingen tilpasses den enkelte utifra behov, hudens tilstand, årstid, og kundens sosiale timeplan. Det inkluderer rens, kjemisk peel, meso-injeksjoner av fukt og vitaminer evt med dermapen. Avsluttes med maske. En “partypeel” eller som ledd i en behandlingsplan.
  • P12: PartyFiX kr 2490
  • P12: PartyFiX med Dermapen kr 2990

P12: SkinDetox

Dypt rengjørende ansiktsbehandling av huden. Dobbel rens, damp, lett syre behandling utklemming og LED lys. Perfekt for tenåringer, menn eller andre som sliter med tilstoppinger, sorte prikker eller akne. Anbefales som en månedlig behandling for alle med urenheter, eller den som ønsker en skikkelig dyprens.

P12: Eyes

En lett øyepeel som forbedrer elastisitet av huden rundt øyet, minsker rynker og fjerne pigmenteringer. Super i kombinasjon med behandlingen Tear through mot mørke ringer. Inkluderer rens, peel, meso og øyemaske Anbefaler serie på 3-5 behandlinger.
  • P12: Eyes kr 1200

PAKKER

P12: Mommy Makeover

Etter graviditet er det flere som ønsker en oppfriskning. Den vanligste kombinasjonen vi ser er en teartrough behandling mot mørke ringer eller kinn, og botox 3 områder. Vi har derfor satt sammen en pakke bestående av to av disse 3 behandlingene, hvilke to du trenger finner vi ut sammen. Du får også gode hjemmeprodukter til en redusert pris for litt slitne mammaer.
  • P12: Mommy Makeover kr 6700

P12: Bride To Be

Når man skal stå brud har man ofte et ønske om å være den beste mulige utgaven av seg selv på den store dagen. Vi har satt sammen en behandlingspakke som strekker seg over de to siste månedene før bryllupet inkl. et hjemmeprogram. I pakken inngår 1 Tearthrough eller kinnbehandling, 3 områder botox, 1 dermapenn behandling, og 2 stk. RÛ FACE med mesoterapi hvor den siste utføres 1-2 dager før bryllupet slik at du kan stråle som mest.
  • P12: Bride To Be kr 15.000

    Total verdi: 18.330,- Din pris: 15.000 ,-

Les hvordan vi behandler: